Ruil- en retourbeleid

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Het is belangrijk dat je eerst contact met me opneemt.

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen naar Amber Geena P. Je kunt ook de goederen gratis retourneren in mijn winkel. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €7,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder.

Custom Made producten en opdrachten worden niet geretourneerd.

Indien je gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Amber Geena P geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt je contact met ons opnemen via ons contactformulier. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.