Over Yvette en contact

Yvette Riemersma is sinds 1997 zelfstandig ondernemer.

Ze is al sinds haar 15e werkzaam in de retail. Geboren in 1968 in Assen en als klein meisje al geïnspireerd door kleur en mode. Voor de grap zegt ze wel eens dat ze met hakken aan geboren is. Mode in de breedste zin van het woord en schoenen zijn haar passie.

In haar privé leven houdt ze van haar dochter Amber Geena Patricia naar wie ze zelfs haar laatste winkel heeft vernoemd en haar 2 uit Roemenië geadopteerde hondjes Bibi en Bambi.

Haar hobby’s zijn tekenen, schilderen en wandelen.

In 1997 startte ze haar 1e schoenenwinkel Antonia by Yvette in de 9 straatjes in Amsterdam. Jarenlang heeft ze talloze vrouwen letterlijk vol zelfvertrouwen de winkel uit laten lopen. De meest waanzinnige schoenen voor de ultieme schoenenliefhebber. Beroemde clientèle kwamen letterlijk vanuit de hele wereld naar haar beroemde winkels in de 9 straatjes.

Van koningshuis, popster en filmsterren iedereen kende Antonia by Yvette. En iedereen kon zichzelf zijn want uiteindelijk zijn we allemaal gewoon mens, daar gaat het om.

In alle bladen heeft ze gestaan, alle stylistes liepen de deur plat. Ook op televisie heeft Yvette haar woord gedaan o.a. bij lijn 4, Catherine Keyl en toys for boys. Onlangs was Yvette te zien bij Comedy Central – the Roast van het Gooi

Tegenwoordig verzorgd Yvette de garderobe van vrouwen en zakenvrouwen. Vrouwen die echt willen investeren in het gemak van een garderobe. Vrouwen die een missie hebben en kleding laat zien wie je bent en waar je voor staat. Goed passende kleding geeft je zelfvertrouwen en is je gereedschap voor succes.

Als ze het niet heeft dan laat ze het maken in haar atelier. Het leven is te mooi om je zorgen te maken over je garderobe.
Dan bel je gewoon Yvette.

Amber Geena P

Marktstraat 19,
1411CX Naarden Vesting

Routebeschrijving

Tel: 06 460 215 58

Heb je een vraag over een product, je account of iets anders? Laat ons je vraag beantwoorden! Vul onderstaande gegevens in zodat wij contact met je kunnen opnemen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief